Over ons

creatieve planontwikkeling & interieurs

ben je op zoek naar een unieke plek in rotterdam?

Wij ontdekken panden met potentie en karakter en geven deze een nieuwe bestemming.

Wat doen wij

Creatieve planontwikkeling

Rotterdamse Grond maakt wonen en werken in wereldstad Rotterdam tot een unieke ervaring. Dankzij onze jarenlange ervaring in vastgoed en interieurontwerp creëren wij exclusieve, op maat gemaakte woningen en bedrijfsruimtes op bijzondere plekken in de stad. Van winkelpand tot luxe loft, Rotterdamse Grond ontwikkelt one of a kind werkplekken en woningen.

ook een uniek interieur?

Het is ook mogelijk om een uniek interieur te laten ontwerpen door ons. Samen creëren wij dan een eigen stijl en vertalen die naar een interieur dat past bij jouw woning of bedrijfsruimte. De inrichting van de ruimte wordt tot in detail verzorgd. Daarbij staat jouw gewenste comfort voorop!

Wie zijn wij

Dennis Koeslag

Dankzij mijn achtergrond als binnenhuisarchitect, kan ik panden op creatieve wijze herontwikkelen. Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van vernieuwende producten en exclusieve materialen. Daarbij heb ik oog voor detail zodat ieder project een eigen karakter krijgt. Mijn doel is om inspirerende woon- en werkplekken te creëren die een mondiale sfeer uitstralen.

 

Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

Erik Jan van Geijn

Tijdens mijn jarenlange ervaring in de vastgoedwereld heb ik mij ontwikkeld tot expert in planontwikkeling. Als partner bij Rotterdamse Grond werk ik met veel plezier mee bestaande gebouwen een andere bestemming te geven en nieuw leven in te blazen. Ik sta ingeschreven als taxateur in het NRVT register.

 

Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer informatie.